Igauņu iecienīts ēdiens: kūpinātu zivju pīrāgs 
(suitsukalapirukas) 0

Sastāvdaļas mīklai – 150 g margarīna, 250 ml miltu, 100 ml rīvēta siera, 3 ēd. k. ūdens.

Reklāma
Reklāma
Receptes
Tu tos ēdi zaļus/svaigus? Tā vairāk nedari! 5 dārzeņi, kuri pirms ēšanas jānovāra
Veselam
Ne sikspārņi, ne suņi… Tramps atslepeno dokumentus, no kurienes patiesībā “izcēlies” Covid-19 51
“Uz interviju pat neuzaicināja…” Pieredzējis, 45 gadus vecs vīrietis netiek pieņemts darbā, jo ir par vecu
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas pildījumam – 250 g kūpinātas zivs, 1/2 paprikas, 2 olas, 200 ml saldā krējuma, 1 ēd. k. miltu, 400 ml rīvēta siera.

Pagatavošana.

Sadrupina margarīnu, saspaida ar miltiem, pievieno sieru un ūdeni un maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Atstāj uz pusstundu, tad mīklu liek veidnē, vienmērīgi izspaida gar malām un 10 minūtes cep +225 °C temperatūrā. Zivis notīra, saplūkā mazos gabaliņos, pievieno vārītas olas, papriku, saldo krējumu, miltus un sarīvēto sieru. Ar šo masu noklāj jau izcepto pamatni un pīrāgu cep vēl 20 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.